Bagte blomkaal

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bagte blomkål

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin.I dag tilberedes Sojabagte blomkål med spinat og rygeost.

Opskriften:Soja bagte blomkål med spinat og rygeost

1 blomkål1 spidskål1 spsk. ahornsirup1 dl olie1 dl soja100 gr. rygeost100 gr. creme fraiche12 baby fennikel12 karotter1 bk. spinat1 pt. brøndkarse

Vask og skær blomkål ud i mundrette stykker. Vend grøntsagen i en lage af sirup, soja og sesamolie og drys med sesam frø. Tag de yderste blade af spidskål og del den i 8 stykker på langs. Hæld soja på og bag i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.Rør rygeost godt sammen med creme fraiche til en lind masse.Tag baby fennikel og karotter og renser og ordner. Sæt en gryde med letsaltet vand i kog og kom fennikel i. efter 1 minut kommes karotterne i og grøntsagerne koges sammen i et minut mere.Imens anrettes de skyllede salatblade blandet op med brøndkarse, i bunden af en tallerken med blomkål og spidskål ovenpå. Kugl rygeosten ovenpå og pynt med karotter og babyfennikel.


Nyhedsoverblik