Serie
I køkkenet

Asparges med rejer

OPSKRIFT:
1/2 kg friske fjordrejer pr person (her 4)
16 asparges
3 dl sukker
3 dl eddikke
8 små springløg
4 scalotteløg
1 økologisk citron
150 gr smør
Salt og peber
Friske urter


Kog rejerne i vand med salt og sukker
De skal koge i ca 3 minutter eller til de er kogt op

Pil rejerne

Kog eddikke og sukker
Orden springløg  og snit scalotteløg
Overhæld løgene med den varme eddikke lage

Skræl aspargesene og kog dem i ca 4 min

Vend aspargesene med salt og peber og riv skal fra økologisk citron henover

Kog lidt af syltelagen op og pisk den med smør

Anret asparges med de syltede løg
Pynt med fuglegræs og dild
Overhæld med rejer og den syrlige smør sauce

22/5/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.