Asparges med rejer

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

1/2 kg friske fjordrejer pr person( her 4)16 asparges3 dl sukker3 dl eddikke8 små springløg4 scalotteløg 1 økologisk citron150 gr smørSalt og peberFriske urter

Kog rejerne i vand med salt og sukkerDe skal koge i ca 3 minutter eller til de er kogt op

Pil rejerne

Kog eddikke og sukkerOrden springløg  og snit scalotteløg Overhæld løgene med den varme eddikke lage

Skræl aspargesene og kog dem i ca 4 min

Vend aspargesene med salt og peber og riv skal fra økologisk citron henover

Kog lidt af syltelagen op og pisk den med smør

Anret asparges med de syltede løgPynt med fuglegræs og dildOverhæld med rejer og den syrlige smør sauce

Du kan hente opskriften

http://www.tv2east.dk/sites/www.tv2east.dk/files/aparges_med_rejer.pdf
" title="her">her


Nyhedsoverblik