Yderligere to personer er anholdt for rockerdrab

To personer i Ugerløse blev tirsdag eftermiddag anholdt i sagen om et rockerdrab juledag sidste år, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag eftermiddag er to yderligere personer blevet anholdt i sagen om drabet på en 34-årig mand ved Mogenstrup juledag sidste år.

Den dræbte 34-årige mand havde ifølge politiet relationer til rockermiljøet.

De to personer blev anholdt ved en politiaktion i Ugerløse, som var et samarbejde mellem Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Begge personer er sigtet for medvirken til drab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved onsdag.

- Anholdelserne er et resultat af vores målrettede efterforskning af drabet, og jeg er tilfreds med, at vi nu får mulighed for at stille yderligere to mistænkte for en dommer i denne alvorlige sag, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Læs også
34-årig med rockerrelationer dræbt
Læs også
34-årig med rockerrelationer dræbt

Han oplyser yderligere, at politiet fortsætter efterforskningen af sagen og at der ved grundlovsforhørene i morgen, vil blive begæret dørlukning. 

Tre personer sidder fængslet

I forvejen sidder tre personer varetægtsfængslet i sagen.

To mænd på henholdsvis 22 år og 46 år. De er begge sigtet for drab og har fået deres varetægtsfængsling forlænget til den 9. februar 2023.

Den 22-årige mand har tidligere forklaret i retten, at han nægter sig skyldig i drab, men han erkender overtrædelse af våbenloven.

Drab i Mogenstrup 25/12/2022
Læs også
Ung kvinde blev løsladt i sag om rockerdrab - nu er hun anholdt igen
Drab i Mogenstrup 25/12/2022
Læs også
Ung kvinde blev løsladt i sag om rockerdrab - nu er hun anholdt igen

Han har fortalt, at han mødtes med den afdøde, og at et haglgevær i den forbindelse gik af. Han har samtidig understreget, at ingen andre personer var involveret i mødet.

Derudover sidder en 23-årig kvinde også varetægtsfængslet frem til den 16. februar. 

Kvinden blev i første omgang løsladt ved et grundlovsforhør den 27. december, hvor hun blev fremstillet i retten, sigtet for medvirken til drab. 

Dengang fandt byretten ikke grundlag for, at kvinden kunne varetægtsfængsles, men politiets efterforskning førte efterfølgende til, at kvinden torsdag den 19. januar igen blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør den 20. januar.
Nyhedsoverblik