Vild weekend med jagt

Andelslandsbyen Nyvang har denne weekend jagt på programmet, og gæsterne bliver præsenteret for både skydning, hundeoptræden og udstopning af dyr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er jagt på programmet denne weekend i Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Både lørdag og søndag kan gæsterne se skytterne afprøve deres færdigheder i skydning, Schweisshundene opvise eller dyr blive udstoppet.

Jagthornene lød klokken 10 lørdag, flaget går til vejrs, og det var signalet til en weekend med et mylder af publikumsaktiviteter.
Hos skytterne er der mulighed for af prøve sine færdigheder i skydning, hvad enten det gælder sortkrudt, lerduer eller laserskydning.

Jagtfalke, vin og madpakke

På aktivitetspladsen vrimler med boder, hvor der fremvises jagt- og fritidsbeklædning, konservatoren har gang i at udstoppe en fugl, og biavlerne fortæller om deres nyslyngede honning.

Tager man en tur med hestevognen ud til husmandsstedet, serverer husmandskonen kaffe med kaffeerstatningen Rich’s. Så er det tid til at beundre biludstillingens firhjulstrækkere, købe frokost i traktørstedet Madam Blå eller nyde den medbragte madkurv i parken bag hovedbygningen.

Der vil desuden være fremvisning af forskellige jagthunderacer, jagtfalke, saddelmager, vinsmagning og meget andet.