Vicevært finder klovns tøj

Klovnen Njetski er lykkelig, efter han har fået sit klovnetøj tilbage. Opråb i pressen skaffede udstyret tilbage stort set uskadt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Mit tøj er tilbage. Det er simpelthen fantastisk.

Sådan lyder kommentaren fra klovnen Njetski, alias Michael Højer fra Holbæk, der i dag fik størstedelen af sit kostume og sine rekvisitter tilbage.

Efterlyst bredt

Tøjet – der blandt andet omfattede en stor klovnejakke og specialsyede sko i kæmpestørrelse – blev natten til mandag stjålet fra Michael Højers bil i Holbæk.

Samme dag efterlyste Michael Højer tøjet blandt andet her på tv2east.dk – og det er de efterlysninger, der nu har skaffet tøjet tilbage, mener han.

- Der har været en meget stor interesse for at finde tøjet igen. Mennesker og facebook-grupper, som jeg slet ikke anede eksisterede, har hjulpet med at sprede efterlysningen, siger han, og fortæller, at hans telefon nærmest ikke har stået stille i et døgn.

Blev fundet af vicevært

Michael Højer fik torsdag formiddag tøjet og en stor del af sine rekvisitter tilbage. De blev fundet af en vicevært i en opgang i Vang-kvarteret.

- Tøjet er uskadt. Der er ikke en ridse på skoene, og ikke et hul i jakken. Selv mine emblemer er intakte og det vigtigste trylleudstyr er der også, fortæller han.

Han mangler dog stadig en række rekvisitter til tryllenumre, der lå i en kuffert. Den er ikke dukket op endnu.