¨

Utrygge beboere ved ulykkeskryds går til kamp

Foto: TV ØST

Beboere, der bor omkring et kryds i Holbæk, hvor en kvinde på 81 år i går blev påkørt og dræbt i går, er utrygge og mener, at Holbæk Kommune skal forbedre sikkerheden i krydset.

Betina Skau fik en ubehagelig overraskelse i går eftermiddags. Hun kunne høre biler dytte og flere bump. Hun havde hørt lyden af en 81-årig kvinde, der var blevet påkørt af en venstresvingende lastbil.

- Nu skete der en ulykke i går, så nu mener jeg, at det er på tide til at få kigget på det lyskryds, siger Betina Skau, der er nabo til ulykkesstedet.

Beboerne i området har oplevet en række af uheld og er utrygge. De mener nu, at Holbæk Kommune skal forbedre sikkerheden ved krydset.

- Jeg synes helt klart, at de skal kigge på hastigheden, og jeg synes, der skal være fuldt stop for cyklisterne og eventuelle fodgængere, så det er nemmere for cyklisterne kommer over vejen her, siger Betina Skau.

Jesper Jensen, der også er nabo til ulykken vil ikke lade sine børn cykle alene over vejen.

- For at gøre vejen mere flydende og tryg, så vil jeg anbefale en rundkørsel, siger Jesper Jensen.

Ifølge de borgere, vi har talt med derude, bliver der ikke gjort nok, og der er for farligt i krydset, hvad har du at sige til det?

- Jeg har ikke så meget at sige til det. Det er jo altid når der sker sådan nogle ulykker, at man bliver meget mere opmærksom på tingene, og det er jo klart, det vil Holbæk Kommune også gøre, når der sker sådan nogle ting her. Derfor venter vi lige på, at der kommer den her redegørelse fra politiet, og så går vi derud sammen med politiet og kigger på, om der kan gøres noget, Siger Jørgen Harpøth (DF), Formand for Udvalget for Klima og Miljø i Holbæk Kommune.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App