Unge mænd ville svindle sig til Oddset gevinst

Selvbetjening af en maskine skulle forleden give 4 unge mænd en hurtig "gevinst" på 24.000 kroner, men svindelnummeret blev opdaget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 unge mænd forsøgte forleden en hurtig, men ulovlig, genvej til en pæn pengegevinst hos OK-benzin på Kvarmløsevej i Tølløse.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Betjente selv maskinen

Fredag klokken 18 kom de fire unge mænd, der muligvis er af tyrkisk afstamning, ind i butikken. Brian Thomsen, forpagter af OK-tanken, oplyser, at en ekspedient forlod butikken for at hjælpe en kunde, der ikke har noget med svindelnummeret at gøre, ved vaskehallen.

Imens gik de unge mænd hen til tipshjørnet og kørte selv 2 Oddset-kuponer på henholdsvis 3000 og 3500 kroner igennem maskinen, men uden at betale - og uden, at ekspedienten opdagede det.

Forsøgte at returnere kuponerne

Først da brugsen i Tølløse kontaktede tanken blev svindelnummeret opdaget. De 4 unge havde angiveligt forsøgt at returnere kuponerne.

Brian Thomsen anmeldte i går, tirsdag, sagen til Midt- og Vestsjællands Politi, der dog endnu ikke har nået at efterforske nærmere. Brian Thomsen har overdraget optagelser fra butikkens videoovervågning til politiet.

Lignende tilfælde

Hos Danske Spil har man hørt om et nyligt tilfælde, hvor en gruppe unge har forsøgt noget lignende. Men kommunikationschef Thomas Rørsig vil endnu ikke konkludere, at der er tale om en organiseret bande.

- Det tyder på, at de involverede i Tølløse-sagen må have kendt til vores systemer. Der er mulighed for, at butikken kan låse maskinen med en kode, men det sker ikke automatisk. Vi advarer vores forhandlere om den her type svindel, og hvis det er noget, der breder sig, så må vi overveje, om der skal sættes kode på, siger Thomas Rørsig til dagbladet Nordvestnyt.

Den ene af kuponerne i Tølløse udløste i øvrigt en gevinst på 24.000 kroner, men det lykkedes ikke gerningsmændene at indløse den, og Danske Spil har blokeret for udbetaling af »gevinsten«.