¨

To unge drenge forsøgte at røve 36-årig kvinde

Optrinnet skete på Erik Menveds Vej i Holbæk fredag aften. Her blev den 36-årige kvinde forsøgt røvet af to unge drenge. Foto: Google Maps

En 36-årig kvinde blev udsat for forsøg på røveri. To unge drenge forsøgte at true hende til at udlevere sine penge.

En 36-årig kvinde fra Holbæk blev fredag aften udsat for et forsøg på røveri.

Det skete klokken 23.30 på Erik Menveds Vej i Holbæk. Her mødte kvinden to unge drenge, der med en kniv truede hende til at udlevere sine penge.

Men da kvinden ikke havde noget større beløb, opgav de to unge drenge fra at tage hendes penge.

Mærkelig facon

Ifølge Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, kan røveriet ikke være begået af nogle, der gør den slags ofte.

- Det virker ikke voldsomt kvalificeret. Det er ikke nogle drevne, der laver det der. Ud fra den måde de gør det på. Det er en mærkelig facon, siger Carsten Andersen til TV ØST.

Politiet efterlyser vidner i sagen. Ifølge Carsten Andersen kan de to drenge let være kommet til at tale over sig til andre.

- Det er nok ikke fordi der har været så mange vidner til røveriet, men man kan godt forestille sig, at de to drenge har fortalt om røveriet bagefter, siger han. 

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

De to unge drenge beskrives som:

  • 1) Mand, 17 år, cirka 170 cm høj, mørkt hår, udenlandsk udseende, iført gråt tørklæde for munden og øjnene, blå bukser, sort trøje med logo. Grålig kniv i højre hånd.
  • 2) Mand, 15 år, 165 cm høj, udenlandsk udseende, tørklæde med blåt og hvidt, hættetrøje, iført shorts. 
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App