Ulykke: Scooter ignorerede rødt lys og blev påkørt

Ambulancer måtte tilkaldes, da en scooter og en personbil i dag stødte sammen på rute 21 nær Holbæk. Hovedvejen var delvist lukket under oprydningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hovedvej 21 nord for Holbæk måtte tirsdag middag delvist lukkes efter en ulykke, hvor en personbil stødte sammen med en scooter.

Ulykken skete Mårsø nord for Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Føreren af scooteren kører tilsyneladende overfor rødt lys, hvor han bliver ramt af en personbil, der kører på hovedvejen, siger Lene Madsen til TV2 ØST.

Ved ulykken blev personbilen kastet igennem en jern-barriere og havnede for bunden af en skrænt, mens scooteren blev kastet hen langt hen af vejen. Vejen flød efter ulykken med ødelagte dele fra de 2 køretøjer.

Tilstanden på implicerede ukendt

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter ulykken, der blev registreret klokken 11.36.

- Ulykken skete på Smutvej ved Mårsø, men jeg kan endnu ikke fortælle, om der er sket noget med de implicerede i ulykken, oplyser Lene Madsen fra politiet til TV2 ØST.

Ulykken skete på en strækning af hovedvejen, hvor den er 3-sporet og med dobbelt-optrukne linjer. Hvorfor ulykken er sket er dog endnu uvist.

OPDATERING: Scooter-chaufføren er sluppet med indre knubs. Da vedkommende blev undersøgt på hospitalet, blev det klart, at han havde været påvirket af spiritus under kørslen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.