¨

Udskældte adoptivforældre beder politi om hjælp

Foto: TV ØST

Adoptivforældrene Gert og Henriette fra Holbæk har måttet søge hjælp hos politiet. Det sker efter dokumentaren 'Adoptionens Pris' blev bragt på TV2 i aftes.

Dokumentaren har fået sindene i kog hos mange seere. Både Facebook og mange mediers kommentarfelter strømmer over med vrede mod adoptivforældrene fra Holbæk.

Det har nu fået parret fra Holbæk til at henvende sig til politiet.

Føler sig utrygge

- Midt- og Vestsjællands Politi kan bekræfte, at vi har været i kontakt med familien, der har følt sig utryg ved nogle af de reaktioner, som er videregivet bl.a. via sociale medier. Politiet har på sædvanlig vis vurderet henvendelsen og har taget de politimæssige skridt, som vurderes som nødvendige, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Adoptionsdrøm gik i opfyldelse
Dokumentaren fortæller historien om Henriette og Gert, som i årevis har kæmpet for at adoptere og ender med at adoptere pigen Masho på fire og lillebroderen Roba på to år fra Etiopien.

Men det hele udvikler sig til et mareridt, da pigen har svært ved at vænne sig til livet hos den nye familie i Danmark, og hun ender på børnehjem.

Kaldte datter en 'nitte'
Det er især det faktum, at adoptivmoderen Henriette på et tidspunkt i frustration kalder datteren Masho på fire år en 'nitte' i telefonen over for kommunen, der vækker harme hos mange.

Presset på parret har altså nu føltes så stort, at de har bedt politiet om hjælp. Ifølge bt.dk har parret også valgt ikke at sove hjemme i nat.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App