¨

Tyvebande på spil (Video)

Foto: TV ØST

Endnu en guldsmed blev i nat udsat for tyveri. Denne gang gik det ud over en butik i Holbæk, der fik stjålet smykker for op mod en million kroner. Politiet har mistanke om, at en top professionel tyvebande opererer i regionen.

Jørgen Schmidt Kjeergaard har både panserglas, videoovervågning og røgkanoner i sin butik. Alligevel lykkedes det tyvene at bryde ind.

- De var ind og ud af butikken på omkring et minut, så de har været meget professionelle, siger Jørgen Schmidt Kjeergaard.

Tyvene brugte en stjålet bil og en europalle som rambuk, og på den måde åbnede de klokken 04.21 torsdag morgen den ekstra sikre dør ind til butikken.

Her gik de i høj grad efter smykker af guld. Natten til onsdag gik det ud over en guldsmed i Asnæs-centeret. Også her brugte tyvene en stjålet bil til at skaffe sig adgang.

Se hele indslaget om guldkuppet herunder:
[video:flv:090312_guld.flv]

Ifølge ejeren har tyvene formentlig været i butikken på forhånd for at tage billeder med mobiltelefon. Ellers burde de ikke kunne finde de mest værdifulde smykker, mens røgen væltede ud af de røgkanoner, der skulle forhindre tyveri.Og der er flere ligheder mellem tyverierne.

- Vi kan ikke sige, at det er de samme, men begge tyverier er meget professionelt udført, og de er også meget atypiske, så det er helt klart en af de muligheder vi undersøger, fortæller Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Carsten Andersen opfordre borgere til at henvende sig til politiet, hvis de får tilbudt billige smykker i den nærmeste tid.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App