¨

Tricktyve ville vaske vinduer

Foto: TV ØST

Lokalpolitiet i Holbæk fik i går to anmeldelser, hvor tricktyve havde været på spil.

Klokken 14:18 fik politiet i går en anmeldelse om, at en 69-årig kvinde havde været udsat for tricktyveri i hendes bolig på Rolighedsvej i Holbæk. En mand ringede på døren og spurgte, om han kunne få vand i sin spand. Da manden kommanderer kvinden ud i køkkenet, sneg en kvinde med et barn sig ind i lejligheden og tager en boks med diverse smykker.

Den 69-årig kvinde beskriver manden som: tyrkisk, udenlandsk af udseende, firkantet af bygning, han bærer spand og vinduesskraber.

Kvinden der brød ind beskrives som: udenlandsk, iført hvidt tørklæde og mørkt hår.

 

Måske på spil igen

Klokken 16:00 modtager politiet en ny anmeldelse fra en 85-årig kvinde, som havde været udsat for forsøg på tricktyveri i sin bolig på Østre Havnevej. Pludselig stod en mand i hendes døråbning med en spand og en svaber. Han spurgte om vand, så han kunne pudse hendes vinduer. Men kvinden ville ikke have pudset vinduer og da manden gentog sit ønske om vand, trykkede damen på sit nødkald til hjemmeplejen. Det fik manden til at stikke af.

Kvinden beskriver manden: udenlandsk af udseende, lyst tøj, bar på aflang vinduespudserspand og en vinduessvaber med hvidt håndtag. Han talte med accent.

Lokalpolitiet i Holbæk efterforsker sagerne og formoder, at der er tale om samme gerningsmand i begge sager.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har bemærket mistænkelige personer med vinduespudserudstyr.

Politiet kan kontaktes på 114 eller 46351448

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App