Trafikoffer slap heldigt fra voldsom ulykke

Den 31-årige mand, der onsdag formiddag blev indlagt på Holbæk Sygehus, slap heldigt fra den voldsomme ulykke, hvor tre biler kolliderede ved Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag formiddag blev en helikopter sendt ud til en trafikulykke ved Holbæk, hvor meldingen var, at en person var kommet alvorligt til skade. Nu viser det sig dog, at den 31-årige mand, der efterfølgende blev kørt til Holbæk Sygehus, slap heldigt fra ulykken. Det skriver Ritzau.

Klokken var 10.26, da tre biler stødte sammen på Roskildevej nær Holbæk. De første meldinger lød alvorlige, og der blev derfor sendt en helikopter af sted.

Kunne selv fortælle hvad der var sket

Der var dog kun en tilskadekommen, en 31-årig mand fra Holbæk, som slap med få skrammer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Han blev kørt på Holbæk Sygehus, men han kunne selv fortælle, hvad der skete, så han har været heldig og er sluppet med få skader, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.

Øvrige bilister slap med knubs

De to andre bilister, en 64-årig mand fra Kirke Såby og en 63-årig mand fra Holbæk, slap uden knubs.

- Den 31-årige forklarer selv, at en bil med trailer foran ham kørte over i venstresvingsbanen, men senere fortrød. Derfor mistede han kontrol over bilen og kørte sammen med de to andre biler, fortæller Martin Bjerregaard.

Bilinspektører skal nu undersøge, hvad den præcise årsag til ulykken er.

/Ritzau/