Telte skåret op: Flere indbrud på Campingplads nær Holbæk

Tempelkrogens Familiecamping nær Holbæk er ramt af en række tyverier begået natten til lørdag. Omkring 15 gæster har fået skåret teltet op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Så blev det sgu vores tur til at have indbrud på campingpladsen".

Sådan skriver Jesper Mathiasen i den offentlige Facebook-gruppe Tempelkrogen familie camping.

Ifølge ejeren af campingpladsen har der været flere gæster på campingpladsen, som har haft indbrud natten til lørdag eller tidligt lørdag morgen.

- Jeg fik en besked klokken 06.30 i morges fra en gæst, der synes, han havde hørt noget i sit fortelt. Så går han ud, og så kan han se, at hans telt er blevet skåret op, siger Tina Hjorth, ejer af Tempelkrogens Familiecamping, til TV ØST.

 
 

Flere biler var ulåste

Ifølger ejeren af Tempelkrogens Familiecamping er tyvene overvejende gået efter kontanter. Hun vil skyde på, at i alt 15 gæster har haft indbrud i enten bilen, i deres campingvogn eller deres telte.

- I bilerne, hvor der har ligget penge, så har de taget dem. Og så har de skåret dyre fortelte op, fordi det larmer jo, når man åbner en lynlås, siger Tina Hjorth. 

- Der er mange, der ikke har låst deres biler, for normalt sker der aldrig noget på campingpladser, og der har de været inde og tage de småpenge, som folk har haft liggende og nogle flasker vin osv. Det er ikke de store værdier, der mig bekendt, er blevet taget. De har ødelagt mere, end de har taget, fortæller hun.

Gæster advarer hinanden på Facebook

Gæsterne fra campingpladsen har en fælles Facebook-side, hvor de har skrevet ud og advaret hinanden om tyverierne, efter de har fundet sted.

- Gæsterne har også samlet sig og gået rundt og tjekket samtlige campingvogne og telte. Det er kun de gæster, der har overnattet her, som har fået stjålet noget, siger Tina Hjorth. 

quote Der er pænt med folk på pladsen, og der er ingen, der har hørt noget. Det er lidt skræmmende, at ingen har hørt noget

Tina Hjorth, ejer af Tempelkrogens Familiecamping

Der var dog ingen af gæsterne på campingpladsen, der hørte eller så noget i nat eller tidligt i morges, da tyvene var på spil.

- Der er pænt med folk på pladsen, og der er ingen, der har hørt noget. Det er lidt skræmmende, at ingen har hørt noget, siger ejeren af campingpladsen.

Tidligere serieindbrud på campingpladser

Campingpladser på Sjælland har tidligere været ramt af en række tyverier. TV ØST kunne den 4. september i år fortæller, at campingpladser i Faxe og på Stevns blev ramt af hærværk og indbrud.

Politiet modtog dengang 16 anmeldelser om indbrud oghærværk på Vemmetofte Camping på Ny Strandskov ved Faxe samt et lignende serietyveri på Feddet Camping.

Tyverierne, der blev begået natten til lørdag, er blevet anmeldt til Midt- og Vestsjællands Politi, som har haft en patruljevogn ude på Tempelkrogens Familiecampingplads. Politiet kan dog endnu ikke oplyse, om tyverierne har tilknytning til de tyverier, der fandt sted flere steder på Sjælland i starten af september.