Tankvogn væltet på landevej

En tankvogn er væltet mellem Tølløse og Ugerløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag formiddag er det vanskeligt at komme ad landevejen mellem Tølløse og Ugerløse.

Det skyldes, at en stor tankvogn er væltet på strækningen. Billeder fra stedet viser, hvordan lastbilen er væltet på siden og nu blokerer en cykelsti. Tankvognens anhænger står stadig på alle fire hjul, men står på en skråning ned mod cykelstien.

- Chaufføren er heldigvis sluppet heldigt og har ikke fået behandlingskrævende skader, oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Heller ikke andre personer er kommet til skade som følge af ulykken, understreger politiet.

På grund af oprydningsarbejdet vil der være begrænset færdsel, og politiet opfordrer derfor til, at man søger alternative veje.

20221025-142337-L-6000x4000ma
Læs også
Farlig bakterie fundet i vandet på plejehjem
20221025-142337-L-6000x4000ma
Læs også
Farlig bakterie fundet i vandet på plejehjem


De to tanke er fyldt med brændstof, og derfor var redningspersonalet på stedet i starten bekymrede for, om der kunne være gået hul på tankene.

- Det er der heldigvis ikke noget, der tyder på indtil videre, understreger Martin Bjerregaard.

Ulykken er sket vest for Gammel Tølløse, og ifølge politiet kan der gå et pænt stykke tid, før vejen er helt åbnet igen. Det er nemlig ikke nogen helt simpel opgave at få løftet så stort et køretøj.

- Bjergningsselskabet vil gerne have tømt tankene for den dødvægt, der er i form af brændstoffet, og derfor er det svært at sige, hvornår vejen er helt åben igen, forklarer Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.