¨

Stort brud på p-regler ved kommunalt arrangement

Foto: TV ØST

Mindst 30 deltagere ved et kommunalt arrangement i Holbæk brød i går kommunens egne parkeringsregler.

Der var en hel del, der rystede på hovedet på Parallelvej i Holbæk torsdag.

Flere end 30 biler var parkeret på fortovet i strid med Holbæk Kommunes bekendtgørelse for standsning og parkering i tættere bebyggede områder.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Pudsigt nok fandt den massive parkering på fortovet sted samtidig med, at Holbæk Kommune holdt et stort arrangement i Hal E lige i nærheden, med 220 gæster som hørte om Holbæks erfaringer med at nedbringe sygefraværet i kommunen.

Man fristes til at tro, at der ved kommunale arrrangementer åbenbart er frit spil med hensyn til parkering, mens andre får en bøde på 510 kroner, hvis de så meget som berører fortovskanten med et bilhjul.

Fra Holbæk Kommune oplyser teknik- og miljøchef Jeppe Søndergaard, at det ikke er tilfældet. Parkering på fortovet er ikke tilladt.

Lastbilchauffør Carsten Sørensen skulle torsdag fjerne 100 tons skrot og måtte drible sin store lastbil frem og tilbage ad Parallelvej mellem 10 og 15 gange.

- Der blev parkeret så tæt på de containere, jeg skulle have med, at det var næsten umuligt at få fat i dem. Det er sgu irriterende, når folk holder på den måde, siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App