Stilladsarbejdere politianmeldt

En gruppe stilladsarbejdere, som natten til fredag væltede et stillads i Holbæk, er blevet meldt til politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går fortalte vi her på TV ØST, hvordan en gruppe stilladsarbejdere brød ind på en grund i Holbæk for at vælte et stillads. I dag er de blevet meldt til politiet.

- Jeg håber, at de snart bliver fanget, så de kan få den straf, de fortjener, siger Thorkild Knudsen, der ejer den byggegrund, hvor stilladset natten til fredag blev væltet.

Meget debat

En af stilladsarbejderne ringede fredag til TV ØST og fortalte, at det var dem, som havde væltet stilladset, fordi de mente, at stilladset er ulovligt, og fordi de mente, at det var sat op af udenlandske håndværkere. Siden vi viste vores indslag i går, har sagen vakt meget debat på de sociale medier. 

Mens flere skriver, at stilladsarbejderne gør noget ulovligt, bakker andre op om deres handling og opfordrer dem til at fortsætte kampen. Blandt andet ved at tage til Holbæk for at vælte stilladset en gang til. 

- Jeg synes ikke, at det er rart at se mit navn nævnt i den sammenhæng. Jeg føler egentlig, at jeg har god samvittighed, og jeg synes, at det er mærkeligt, at jeg skal ud for at forsvare noget, som jeg mener er lovligt. Det er stilladsarbejderne, der faktisk laver noget ulovligt, siger Thorkild Knudsen til TV ØST.