Spritbilist kørte 124 km/t og dræbte passager

En nu 27-årig kvinde skal senere på måneden for Retten i Holbæk for i sommer at have kørt påvirket ind i en husmur med høj fart, så hendes passager blev dræbt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med mindst 124 kilometer i timen bankede en 26-årig kvinde i juli sidste år ind i facaden til en frisør og en blomsterhandler på Hovedgaden i Svinninge. Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Man må køre 50 kilometer på strækningen, og udover den voldsomme fart har en blodprøve senere vist, at kvinden var påvirket.

Passager dræbt af kvæstelser

Ulykken skete kort efter midnat i en venstresvingskurve på Svinninge hovedgade. Den 34-årige passager i bilen blev hårdt kvæstet og blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, men døde senere af sine kvæstelser.

Den nu 27-årige kvindelige bilist står til en hård fængselsstraf, hvis hun bliver kendt skyldig i spritkørsel og uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder, idet hun kan straffes med op til 8 års fængsel. Ifølge Ekstra Bladet kræver anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi derudover, at kvinden får frakendt sit kørekort ubetinget.