Sprængstofmand er dukket op igen

Den 58-årige mand fra Mørkøv, som er sigtet for at have opbevaret 103 kilo sprængstof, og som politiet har ledt efter siden torsdag, er dukket op igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I næsten en uge har en 58-årig mand fra Mørkøv været forsvundet fra politiet, men onsdag formiddag ved 10.30-tiden valgte han at melde sig selv på politistationen i Holbæk. Det skriver sn.dk.

Manden er tidligere hjemmeværnsmand og blev 3. juli i år sigtet for at opbevare 103 kilo sprængstof på sin bopæl. Frem til tirsdag i sidste uge har han siddet varetægtsfængslet, indtil Retten i Holbæk besluttede at løslade ham. Afgørelsen blev truffet, fordi dommeren mente, at sprængstofferne ikke var opbevaret så usikkert, som politiet i første omgang havde lagt op til, og fordi den sigtede ikke havde haft planer om at sælge krudtet videre.

Uvist hvad han har lavet

Sagens anklager kærede imidlertid kendelsen, og torsdag besluttede Østre Landsret, at omstøde byrettens afgørelse. Det betød, at den 58-årige skulle tilbage bag tremmer, men da politiet ville have fat i ham, var han sporløst forsvundet.

Onsdag dukkede han så selv op på politistationen i Holbæk, men hvad han har fordrevet tiden siden sidste uge med, ved politiet endnu ikke. Det kan en afhøring senere måske opklare.