¨

Sparekassen Sjælland skiller sig af med direktør

Foto: TV ØST

På grund af et samarbejde, der ikke fungerede, mellem de to direktører i Sparekassen Sjælland, skiller banken sig nu af med den ene.

Sparekassen Sjælland kører videre med kun en direktør. Det sker efter, at bestyrelsen har besluttet, at Lars Jensen ikke længere skal være en del af virksomheden, skriver Finanswatch.

Årsagen til beslutningen er tilsyneladende, at samarbejdet mellem ham og den anden direktør i sparekassen, Lars Petersson, ikke fungerede.

- Bestyrelsen har konstateret, at samarbejdet i direktionen ikke fungerer hensigtsmæssigt, og bestyrelsen har ikke tillid til, at det fornødne samarbejde kan bringes til at fungere optimalt. Da vi med den forventede omdannelse til et aktieselskab står over for den største udfordring i sparekassens historie, har det været nødvendigt at træffe et valg, der sikrer optimal beslutningsdygtighed i sparekassens daglige ledelse. Det er en 100 pct. enig bestyrelse, der står bag beslutningen, udtaler bestyrelsesformand Thomas Kullegaard i en meddelelse fra 6. februar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App