¨

SmartGuy vinder gazellen for 6. gang i træk

Foto: TV ØST

Online koncernen SmartGuy fra Jyderup ved Holbæk stikker for 6. gang af med Gazelle-trofæet. Med en vækst på 126 procent er de en sikker vinder.

Godt 20 kilometer fra Holbæk skyder en 8400 kvm stor lagerbygning i vejret. Her holder online koncernen SmartGuy A/S og deres godt 250 medarbejdere til. Virksomheden blev etableret i år 2000, i en tid hvor alle rystede på hovedet over, at de to stiftere ville sælge tøj på nettet. Men i dag er al tvivl forstummet, og drengene bag virksomheden kan stolt kalde sig for Gazelle vinder, for sjette gang.

Gazelle prisen

Gazellen er en pris som virksomheder med usædvanlig vækst modtager. Det er Børsen og D&B, der kårer hvilken virksomhed, der skal modtage anerkendelsen. Med en vækst på 126 procent slog SmartGuy de andre konkurrenter. Det skaber glæde hos stifterne af koncernen

- Vi er enormt stolte af, at vi endnu engang bliver Gazelle vinder. Vi har altid troet på vores koncept og med vores strategi, skal vi være Gazelle vinder igen i år og fremadrettet, siger stifter Christian Bjerre Kusk 

Shopping på internettet

Internettet er fyldt med netbutikker, der tilbyder smart og moderigtigt tøj, sko og tilbehør. SmartGuy er en af de netbutikker. Navnet dækker over 5 netbutikker med mode til mænd, kvinder og børn. SmartGuy er i dag etableret i 13 lande.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App