Sigtet for manddrab er fortsat forsvundet

Den 24-årige, der er sigtet for uagtsomt manddrab og uhensigtsmæssig kørsel efter en voldsom trafikulykke i Jyderup, er stadig forsvundet. Politiet leder fortsat efter ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der står en ledig fængselscelle klar, men forbryderen er forsvundet.

Politiet leder stadig efter den 24-årige, der er sigtet for uagtsomt manddrab efter en trafikulykke i Jyderup.

To personer har mistet livet

Den 24-årige er ifølge anklagerne skyld i, at to ældre personer mistede livet ved trafikulykken 20. oktober i Jyderup. Manden arbejder for et transportfirma, han kørte i en varebil, da han kørte sammen med en personbil i et lyskryds. En kvinde på 85 år og en mand på 89 år mistede livet.

Undersøgelser har efterfølgende vist, at manden kørte for stærkt, det vides endnu ikke, hvor stærkt han kørte. Derudover har vidner fortalt politiet, at de så ham overhave to biler ved en spærrelinje.

Løsladt efter grundlovsforhør

Efter uheldet mødte den 24-årige op i grundlovsforhøret, hvor han fortalte, at han ikke mener, uheldet var hans skyld. En dommer i Retten i Holbæk vurderede ikke, at der var grundlag for at fængsle manden. Men den afgørelse omgjorde Østre Landsret den 28. oktober og vurderede, at manden kørte så hensynsløst, at han bør varetægtsfængsles. Men politiet har ikke kunnet finde manden siden og leder stadig efter ham.

Den eftersøgte mand slap uden skrammer ved sammenstødet. Han er 24 år og fra København.