Sfo-vikar tiltalt for at krænke børn

Retten i Holbæk skal onsdag behandle en sag om en 24-årig mand, der er tiltalt for at have krænket 2 drenge seksuelt, da han arbejdede som vikar i en sfo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 24-årig vikar i SFO'en på Gislinge Skole står onsdag den 7. august tiltalt ved Retten i Holbæk for blufærdighedskrænkelse over for 2 drenge.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Var vikar i drengenes sfo

Krænkelserne skal være sket i juli-august 2011 eller juli-august 2012, men er først blevet anmeldt i år.

Ifølge anklageskriftet skal begivenhederne have udspillet sig, da drengene, der nu er 10 år, opholdt sig i SFO'en på Gislinge Skole (nu Katrinedalskolen), hvor den 24-årige var vikar.

Tiltalt for at vise lem

Ifølge tiltalen har den 24-årige i mindst 2 tilfælde have taget drengene med ind i et af Gislinge Hallens omklædningsrum.

Her har han ifølge anklagerne fået til dem til at trække bukserne ned og vise deres lem, ligesom den tiltalte skal have vist sit eget erigerede lem, som han opfordrede drengene til at røre.

Forskellige forklaringer

Når det er uklart, om begivenhederne har udspillet sig i sommeren 2011 eller 2012, skyldes det, at de 2 drenge har hver deres forklaring om tidspunktet.

Retssagen onsdag gennemføres som en domsmandssag, og derfor kan det udledes, at manden nægter sig skyldig, skriver dagbladet Nordvestnyt.