Seminar skal booste virksomheder i Holbæk

Virksomheder i Holbæk skal blive bedre til at tjene deres penge online. Derfor samledes 80 virksomheder i dag for at lære om online succes

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fremtiden ligger på internettet. Det mener Holbæk Erhvervsforum, som i samarbejde med Google har inviteret Holbæks mellemstore virksomheder til et seminar i online succes. Her skal virksomhederne lære at bruge internettet til at sælge deres varer. For som marketingschef for Google Danmark Jesper Eiby Christoffersen siger:

- Det sjove ved udkantsdanmark er, at det jo er geografisk begrænset. Det er internettet ikke. Det betyder, at i princippet kan du drive din virksomhed i København, Holbæk eller på månen. Det gør ingen forskel.

Han mener, at netop mindre virksomheder kan drage nytte af dette, fordi beliggenhed og størrelse ikke betyder noget på nettet. Samtidig mener Jesper Eiby Christoffersen, at virksomheder i Holbæk skal blive bedre til at udnytte internettet til at sælge varer, fordi den moderne forbruger bevæger sig så meget online.  

En af de 80 virksomheder, som håber at blive bedre til online salg er MED Skilteknik. De forsøger som mange andre virksomheder at omstille sig til en mere digitaliseret verden. Men det er en svær opgave, og derfor er marketingsansvarlig Helle Slott Andersen troppet op til seminaret for at blive klogere.

- Det er jo et kæmpe område. Det er ikke bare lige at komme igang på den rigtige måde, for man kan smide en hel masse energi efter noget, der ikke udvikler sig og bliver til ret meget.

Kick off- seminaret var bare første del af et fem-modulers kursus, hvor virksomheder i Holbæk kan lære at få online succes. Kurserne foregår på Stenhus Gymnasium i oktober og november, og det er stadig muligt for virksomheder at tilmelde sig.