Selvmål sender Holbæk tættere på overlevelse

Holbæk rykkede mandag et skridt tættere på overlevelse i 2. Division Nedrykningsspil, da de på hjemmebane vandt over Jammerbugt FC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er stadigvæk uhyggeligt spændende for Holbæk, der roder rundt under nedrykningsstregen i 2. Division Nedrykningsspil, selvom de mandag hentede en sejr over Jammerbugt FC.

Efter bare ni minutters spil kom gæsterne fra Jammerbugt foran, da midtbanespilleren Anders Rosengren Jensen scorede.

Men midt i første halvleg slog Holbæks Jonas Thomsen til. Bang. Bolden røg i mål, og scoringstavlen viste 1-1 på stadionet i Holbæk, hvor 250 personer var mødt 2. påskedag.

Og hjemmeholdets fans fik især noget at glæde sig over, da Jammerbugt FCs Jan Rasmussen scorede selvmål. Der blev ikke ændret ved resultatet, og Holbæk vandt kampen 2-1.