Se Nordvest FC score (VIDEO)

Fead Rama og Fazil Keskin var aftenens helte på Holbæk Stadion med deres to mål mod AC Horsens i Pokalturneringens kvartfinale. Se eller gense deres mål her.

Superligaholdet AC Horsens blev sendt hjem fra Holbæk med et nederlag, da danmarksseriespillerne fra Nordvest FC i går fortsatte deres stime af sejre i pokalturneringen.

Se målene herunder:

Nordvest FC var foran med 1-0 igennem det meste af kampen efter et mål af Fazil Keskin i 34. minut. Kort før tid øgede Nordvest FC føringen til 2-0 på et mål af Fead Rama, men få minutter efter reducerede Gilberto Macena fra Horsens i kampens sidste minut til slutresultatet, 2-1 til Nordvest FC.

Nordvest FC kan møde Brøndby, FCK eller Aab i semifinalen. Der bliver trukket lod fredag klokken 12.