Røvere har kendt lokalområdet

De tre gerningsmænd, der i aftes truede en postchauffør i en pengetransport, har kendt lokalområdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvad enten de selv er lokale eller bare dygtige røvere, som har lavet grundig research og har gjort sig lokalt kendte er Midt- og Vestsjællands Politi ved at efterforske. Et er sikkert, gernignsmændene har nøje udvalgt Bonderupvej og vidst, at der var et nærliggende savværk, hvor man i ly af træet kunne true postchaufføren og bakse med at få pengekassetterne op.

Ifølge kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra midt- og Vestsjællands Politi er netop gerningsstedet et spor i retning af et lokalt kendskab.

- Der hvor de har stoppet postbilen, der skal man naturligt ned i lav fart og af den nærliggende sidevej, ligger så savværket, hvor de har kunne stå stille og fredeligt. Der er for os ingen tvivl om,  at de har været ude at lave noget research. Om de har haft lokalkendskab på forhånd, kan vi af gode grunde ik sige noget om endnu, siger han.

Røverne havde endda sikret flugtvejene med parisansø, for at stoppe politiet, men en enkelt detalje gjorde, at røveriet alligevel ikke var det perfekte kup.

- De har jo ik været mere smarte, end de er blevet skræmte af farvepatronen, så særlig succesfulde kan de jo ik have været de her røvere, siger Carsten Andersen.

Det ser ud til, at røverne måtte stikke af uden udbytte overhovedet, men da politiet stadig har pengekassetterne i deres varetægt til brug for efterforskningen har Post Danmark endnu ikke kunne tælle op.