Røver truede Netto-ansat med kniv

En ukendt gerningsmand truede sig tirsdag aften til et mindre kontantbeløb i Netto i Jyderup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder efter den ukendte gerningsmand, der tirsdag aften omkring klokken 22.00 truede sig til kassebeholdningen i Netto på Skarridsøgade 2 i Jyderup ved Holbæk.

Røveren mødte op i butikken lige før lukketid og medarbejder var ved at sætte varer ind. Gerningsmanden truede den ansatte med en 30 cm lang køkkenkniv og bad om, at få nøgler udleveret, så han selv kunne tømme kassen.

Ifølge politiet indeholdt kassen et mindre kontantbeløb, som røveren proppede i en rød og hvid plasticpose. Efterfølgende flygtede han fra stedet til fods i ukendt retning.

Poltiet fortæller, at røveren beskrives som 20-30 år, dansk af udseende, 160-170 cm høj og iført en jakke i hvid, turkis og mørkeblå. Han bar sorte joggingsbukser med noget hvid farve eller logo på venstre bukseben samt sorte sko og så var han maskeret med et ternet tørklæde for for ansigtet, så kun øjnene var synlige.

- Vi har været på stedet med patrulje og hundefører, men ikke fundet nogle mistænkte. Så vi håber, at der er nogen brugbart videoovervågning fra butikken og så håber vi på hjælp fra befolkningen, som kan have set en røver spurte af sted fra Netto tirsdag aften, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt – og Vestsjællands Politi.