¨

Røver flygtede på cykel

Foto: TV ØST

En ung mand truede sig tirsdag morgen til kassebeholdningen i Dagli' Brugsen i Store Merløse. Efter røveriet flygtede han på cykel.

Politiet er på bar bund i røverisag. En ung mand kom tidligt tirsdag morgen ind i butikken bevæbnet med kniv. Han truede sig til at få udleveret pengene i kassen. Han slap væk med kassebeholdningen. Røveriet skete i Dagli' Brugsen på Ørnevej i Store Merløse.

Maskeret røver

Manden havde sit ansigt gemt bag et sort/hvidt tørklæde og gik direkte efter kassen. Han forlangte at få pengene udleveret, mens han truede ekspedienten med en kniv. Han fik pengene i kassen, som blev lagt i en hvid plasticpose. Han forlod derefter butikken og stak af på sin cykel.

Stadig ingen spor

Politiet er stadig på bar bund i sagen. Men de arbejder med forskellige teorier:

- Han er jo som sunket i jorden. Det er begrænset, hvor hurtigt man kan flygte på cykel, og i Store Merløse arbejder vi altså med åbne områder, hvor det er svært at skjule sig. Derfor kunne det godt tyde på, at manden er lokal og har trukket cyklen ind i et hus. For det er næsten umuligt for ham at komme ud af Store Merløse uden at blive opdaget, ved mindre han har smidt cyklen ind i en bil, siger vagtchef Allan Kronvold

Signalement

Røveren beskrives som en cirka 25-årig mand. Han havde et sort/hvidt tørklæde for ansigtet og var iført en sort hættetrøje, brune sko, hvide tennissokker og hvide arbejdshandsker.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Midt- og Vestsjællands politi på 114.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App