Rocker sad i isolation før selvmord

Fredag aften tog en 24-årig Bandidos-rocker sig eget liv i Holbæk Arrest. Selvmordet fandt sted dagen efter, han var kommet ud af isolation.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 24-årige Bandidos-rocker var kun lige blevet lukket ud af isolation torsdag, da han valgte at tage sit eget liv i Holbæk Arrest fredag aften.

Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Rockeren havde siddet varetægtsfængslet, siden han den 18. april blev anholdt og sigtet i sagen om trippeldrabet på Frederiksberg i november i fjor. Dengang blev seks personer sigtet i sagen.

Overvejer at klage

Før liget kan frigives til de efterladte, så skal afdøde obduceres. Det fortæller Midt og Vestsjællands Politi, der ellers er meget lukket i sagen.

Kriminalforsorgen vil heller ikke udtale sig om sagen. Til Ekstra Bladet siger pressemedarbejder Sabrina Vig, at de ikke kan udtale sig om en konkret personsag.

Den afdødes advokat, der nu er overgået til de efterladte, Michael Juul Eriksen, forholder sig lige nu afventende. Han vil først have det fulde billede af sagen, før han og de efterladte beslutter om de skal klage eller ej.

- Foreløbigt har vi bedt om at få oplyst, hvad Kriminalforsorgens undersøgelser munder ud i i forhold til omstændighederne omkring hans død. Derfor afventer vi i første omgang, før vi beslutter, om vi skal klage eller fortage andre juridiske skridt, siger han.