Regnen driller stadig på motorveje

Mens de mindre veje meldes forholdsvis farbare trods regnen, så fastholder Vejdirektoratets Trafikinformationscenter restriktionerne for motorvejene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kalundborgmotorvejen er lukket – og du skal køre forsigtigt på Sydmotorvejen.

Sådan lyder meldingen fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter stadig søndag eftermiddag efter næsten et døgn med restriktioner på vejene.

På Rute 23 Kalundborgmotorvejen er der fortsat ingen tidshorisont på, hvornår vejen igen kan være farbar, da der hele tiden kommer mere vand ind på vejen via kloaksystemet, og man ikke har nogle steder at lede det overskydende vand hen.

Meldingen er dog, at det er forholdsvist let at komme omkring oversvømmelserne, da bilisterne blot skal køre op af ved afkørsel to, og ned igen på den modsatte side af broen over vejen.

Også vand på sydmotorvejen

E47 Sydmotorvejen har også problemer.

Her er problemet især på vejstrækningen mellem Sakskøbing - Rødby mellem rasteplads Studehave Vest og Maribo i begge retninger.

Her er højre spor nemlig oversvømmet i begge retninger, og bilisterne opfordres til at køre forsigtigt og til at overholde hastighedsbegrænsningen på stedet.

Også mellem Maribo og Våbensted er der meldinger om vand i højre spor. Her opfordres bilisterne til at køre efter forholdene.