¨

Premiere udskudt igen

Foto: TV ØST

Heller ikke i den kommende weekend kommer Nordvest FC igang med forårssæsonen. Holbæk Stadion plaget af sneskimmel.

Græsset på Holbæk Stadion har det skidt. Så skidt, at første hjemmekamp for Nordvest FC på søndag er udsat og måske endda også den efterfølgende hjemmekamp søndag d. 3. april, skriver nordvestnyt.dk.

Forårspremieren var allerede udsat en gang, da holdets oprindelige premierekamp 2. division Øst i Glostrup i lørdags også blev udskudt på grund af en dårlig bane.

Holbæks græstæppe har det altså ikke bedre - og det er vinterens sne og kulde, der er synderen.

- Der bliver ikke spillet på søndag, og jeg tør ikke sige, hvornår vi tager stilling til den næste kamp. Men formentlig i løbet af næste uge. Foreløbigt ser det ikke alt for godt ud, for der er simpelthen så meget sneskimmel i banen, siger Gert Malmgren, overgartner ved Holbæk Kommune, til nordvestnyt.dk.

Hvis også hjemmekampen mod Stenløse d. 3. april bliver aflyst, kan Nordvest FCs første kamp i forårssæsonen risikere først at blive 10. april på udebane mod Alliancen i Nykøbing.

Det giver samtidig et ekstremt presset forårsprogram, da sæsonens 15 kampe skal afvikles inden 11. juni - altså skal førerholdet i 2. division spille 15 kampe på to måneder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App