¨

Ponyer i motorvejsuheld

Foto: TV ØST

Mandag aften kørte en 46-årig mand ind i to ponyer, da han kørte mod øst på Holbækmotorvejen. Den ene hest døde, mens den anden blev kørt til behandling.

Kort efter klokken 18 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at to ponyer var stukket af fra deres fold på Sandbakkevej i Arnakke ved Holbæk. På det tidspunkt var ejeren i gang med at lede efter hestene.

Men der gik ikke lang tid inden hestene blev fundet. Klokken 18.28 kørte en 46-årig mand fra Nørre Asmindrup ind i de to ponyer på Holbækmotorvejen. Den ene hest blev slæbt 50 meter, før den endte i autoværnet.

Den ene af de to heste døde, mens den anden blev kørt til behandling. Ifølge Nordvestnyt.dk måtte den anden hest senere aflives.

Udover den 46-årige mand var der også en anden person i den bil, der påkørte ponyerne. Begge passagerer klagede over nakkesmerter og blev derfor kørt i ambulance til sygehuset.

I forbindelse med uheldet skete der også et andet uheld, da en 65-årig mand fra Randers kørte ind i en forankørende billist, der bremsede, fordi der var gule blink længere fremme ad motorvejen på grund af uheldet med ponyerne. De to personer kom ikke noget til.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App