Politiet slog til flere steder i Holbæk – fandt hash, våben og en efterlyst mand

Politiet var onsdag til stede flere steder i Holbæk Kommune blandt andet for at lede efter eftersøgte personer.

Borgere i Holbæk Kommune har muligvis lagt mærke til, at der onsdag formiddag var meget politi til stede flere steder.

Det skyldtes, at Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte en koordineret aktion på fire adresser i kommunen med henblik på at finde efterlyste personer og ulovlige stoffer eller våben.

Og de havde heldet med sig, fremgår det af politiets døgnrapport.

I området omkring Regstrup ransagede politiet for eksempel en adresse, hvor en 20-årig mand angiveligt opbevarede en plade på cirka 100 gram hash. Han havde også en strømpistol og blev anholdt og sigtet – også i en sag om vold, der er foregået i en anden politikreds.

Den 20-årige blev løsladt, da politiet havde afhørt ham.

Fandt en efterlyst mand

Også i Ladegårdsparken i Holbæk var der stor aktivitet onsdag, for her fik tre adresser besøg af politiet. Hos en 28-årig mand fandt ordensmagten 60 gram hash, og han blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

I Ladegårdsparken fandt politiet også en langkniv, en digitalvægt med hashrester og flere såkaldte pølsemandsposer gemt bag nogle plader. Politiet fandt også flere mobiltelefoner gemt og formoder, at de er blevet brugt i kriminel sammenhæng. De vil nu forsøge at finde frem til ejerne af alle genstandene.

Sidst, men ikke mindst, lykkedes det også at opstøve en 38-årig mand, som for nylig undlod at møde op til den 14-måneders fængselsstraf, han skulle afsone.

Da politiet opdagede ham komme gående med en 44-årig kvinde i Ladegårdsparken, satte manden i løb og forsøgte at stikke af. Han blev dog indhentet og anholdt.

På den 44-årige kvindes adresse fandt politiet hash, cannabis-slikkepinde og en ulovlig foldekniv. Det blev hun sigtet for.