Politiet efterlyser ung biltyv med hvid bandana efter biljagt

Politiet efterlyser en ung mand, der natten til torsdag slap fra politiet efter en biljagt i Tølløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En undren over en meget ung, maskeret mand i en sort Mercedes-personbil midt om natten var det, der natten til torsdag fik politiet til at interessere sig for en ung mand i Tølløse.

Da politiet satte lygterne til for at standse manden, satte han i stedet farten op og forsøgte at flygte fra politiet gennem gaderne i og omkring Tølløse.

Det oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi fandt hurtigt ud af, at bilen var meldt stjålet, men han kørte så vildt, at vi ikke kunne efterfølge ham forsvarligt, fortæller han.

quote Han kørte så vildt, at vi ikke kunne efterfølge ham forsvarligt

Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi

Kørte fra politiet

På grund af kørslen lykkedes det den unge mand at køre fra politiet – for et øjeblik senere at tabe kontrollen over bilen i en rundkørsel, og ramme en lygtepæl.

- Han kunne ikke styre bilen, kørte galt og flygtede så ind i et boligområde, hvor han forsvandt, fortæller Martin Bjerregaard.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde den unge mand.

De oplyser, at der er tale om en yngre, spinkel mand, iført sort tøj og med en hvid bandana eller halsedisse om halsen. Han kørte op til sin forsvinden rundt i en sort Mercedes Benz E 220 Bluetec.

- Vi vil gerne høre fra nogen, der ved, hvem det kan være, siger Martin Bjerregaard.

Bilen var stjålet

Den sorte Mercedes var blevet stjålet fra et værksted i Fensmark den 21. januar. Her blev både bilen og bilens nøgle stjålet fra autoværkstedet. Derfor er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi også med til at efterforske sagen.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.