Politiet efterforsker knivstikkeri på Holbæk Station - offer forholder sig tavs

Politiet leder stadig efter et gennembrud efter knivstikkeriet på Holbæk Station onsdag eftermiddag.

Den mand, der onsdag eftermiddag blev stukket i benet med en skarp genstand, har indtil videre forholdt sig tavs.  

Knivstikkeriet fandt sted klokken 17.33 på Holbæk Station, efter der var opstået tumult og uro mellem to grupperinger. Siden i går har Midt- og Vestsjællands Politi forsøgt at få offeret i tale.

- Vi har forsøgt at få en forklaring fra offeret, men han var ikke var særlig meddelsom, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Togtrafikken blev kortvarigt indstillet, mens politiet ledte efter spor på perron og skinner. Derudover har de forsøgt at finde vidner til slåskampen.

- Det var nogle rejsende, der slog alarm, da slagsmålet brød ud. Vi har set, om vi kunne finde tre personer, som er set flygte i togstationens østlige retning hen mod Dampmøllevej, men der er ikke nogen, vi har truffet, der kunne mistænkes for at have begået noget kriminelt, siger Martin Bjerregaard.

Der er indtil videre ingen anholdte i sagen.

- Vi må se, hvad eventuel overvågning og spor giver anledning til fremadrettet. Vi noterer os, hvad der er sket og glæder os over, at det var forholdsvis overfladiske sår, som det 20-årige offer har pådraget sig. Men omstændighederne og optakten, det er det, der er bekymrende, siger Martin Bjerregaard.