Politiet: Brand i daginstitution i Holbæk var påsat

Politiet har afsluttet undersøgelserne af branden i daginstitutionen Eventyrlunden i Holbæk. Politiet mener, branden var påsat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efterforskningen af brandårsagen i daginstitutionen Eventyrlunden i Holbæk er nu afsluttet, og politiets brandtekniske undersøgelser viser, at branden var påsat.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Undersøgelserne peger alle på, at der er tale om brandstiftelse og ikke fejl i elektriske installationer eller andet, står der i pressemeddelelsen.

Vil ikke afsløre fund

Politiet vil dog ikke komme nærmere ind på, hvad det er, man har fundet i forbindelse med efterforskningen, som peger i retning mod ildspåsættelse.

- Politiet ønsker ikke at gå i detaljer med fund på brandstedet, da vi gerne vil have noget at tale med brandstifteren om, lyder det i pressemeddelelsen.

Det var den 27. februar klokken 03.39 at politiet fik meldingen om branden i Eventyrlunden. 40 brandfolk og 10 slukningskøretøjer var med til at slukke branden.

Opklaringsarbejdet af sagen er stadig i gang, og derfor søger politiet vidner eller andre, der har set eller hørt noget i forbindelse med branden.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.