Politiet anholder endnu en person i drabssag fra Holbæk

Tre dage efter, en person blev anholdt i den uopklarede drabssag fra Ladegårdsparken i Holbæk, er en ny person mandag blevet anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endnu en person er mandag blevet anholdt i forbindelse med den uopklarede drabssag fra Ladegårdsparken i Holbæk sidste år, hvor en 18-årig mand blev skudt.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi mandag aften på Twitter.

Personen ventes at blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag, hvor en dommer skal vurdere, om den anholdte skal varetægtsfængsles.

Politiet vil ikke oplyse, om der er tale om en mand eller en kvinde, og om det sker på baggrund af anholdelsen af en nu fængslet 27-årig mand, der blev anholdt for få dage siden.

- Anholdelsen er sket på Sjælland og er foretaget som led i den samlede efterforskning, siger politikommisær Kristian Egekjær til TV2 ØST.

To er sigtet i sagen

Drabet på 18-årige Zobair Saidi skete 28. april sidste år på bagsiden af nummer 135 i Ladegårdsparken Vest, ikke langt fra hans hjem.

Efter at have efterforsket i knap et år gik politiet forrige weekend ud med nye oplysninger i sagen. Fem dage senere blev den 27-årige anholdt. 

Foruden ham er to andre sigtet i sagen.

En nu 25-årig mand har tidligere været fængslet, sigtet for at affyre de dræbende skud. Desuden er en tredje person sigtet. Han var fredag fortsat på fri fod.

Fordi Midt- og Vestsjællands Politi er meget sparsomme med oplysninger, er det uvist, om mandagens anholdelse drejer sig om en af de to mænd, der i forvejen var sigtet, eller om der er tale om en helt tredje person.