Politi søger ofre efter anholdelse af blotter

Politiet leder efter vidner og ofre, efter en 30-årig mand mandag blev anholdt for at have blottet sig i et boligområde i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har du oplevet noget lignende, eller har du tidligere hørt om manden, så kontakt politiet.

Sådan lyder opfordringen, efter en 30-årig mand mandag blev anholdt, efter han i et boligområde røg en cigaret, mens han angiveligt blottede sig og kælede for sit lem.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om blotteren klokken 16.27, hvor manden stod udenfor i boligområdet Bjergmarken i Holbæk.

- Han var væk, da politiet nåede frem, men det lykkedes os at finde frem til manden, der blev sigtet og afhørt til sagen, siger Charlotte Tornquist fra Midt og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter under kortet.

Det var i Bjergmarken i Holbæk, at den 30-årige mand angiveligt blottede sig.
Det var i Bjergmarken i Holbæk, at den 30-årige mand angiveligt blottede sig. Foto: Google Maps - montage: Jakob Olling

Beder krænkede melde sig

Ifølge vidner har manden mindst en gang tidligere blottet sig i området – nemlig for tre uger siden, hvor manden ifølge vidner gjorde noget lignende samme sted.

- Det er atypisk, at han ligesom gør det, uanset om nogen ser på eller ej. Det er ikke sådan, så han står og venter på, at nogen kommer forbi og ser det – men det er klart, at når nogen ser det, så kan de blive provokeret eller chokeret, siger Charlotte Tornquist.

Den 30-årige nægter overfor politiet, at han har blottet sig. Han erkender dog, at han befandt sig i området, da manden blottede sig.

- Vi gør nu det, at vi følger op på lignende sager fra området, hvor det måske er denne mand, der har været på spil. I den forbindelse vil vi gerne høre fra vidner, der måske er blevet krænket af manden, eller har viden om, hvad han har gjort, siger Charlotte Tornquist.

Har du oplysninger i sagen så kontakt politiet på telefon 1-1-4.