Politi efterlyser vidner efter 16-årig stak to med kniv

Politiet efterlyser vidner, efter en kun 16-årig dreng mandag aften stak to mænd med en kniv under et værtshusslagsmål i Holbæk. Både et offer og knivstikkeren er anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyser vidner, der mandag aften har set noget i forbindelse med et slagsmål udenfor værtshuset Landgreven i Holbæk. 

Her var otte-ti personer involveret i slagsmål, der endte med, at en kun 16-årig dreng fra Holbæk stak en 23-årig mand fra Jyderup i skulderen, og en 20-årig mand fra Svinninge blev stukket i hånden. 

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Ingen blev alvorligt såret ved knivstikkeriet, oplyser vagtchef Michael Winsløv til TV ØST.

Offeret blev selv anholdt

Ifølge vagtchefen var de involverede i slagsmålet ret berusede. Sagen stoppede dog der, for mens den 16-årige stak af fra stedet, så ville den 23-årige ikke behandles for sine sår men tilbage og slås. Han var så vedholdende, at han til sidst selv blev anholdt, og sigtet for provokerende opførsel. Han fik derfor lov til at overnatte i arresten. 

Kort efter blev den 16-årige anholdt, og overnattede i samme arrest som den 23-årige.

Efterlyser vidner

Politiet efterlyser nu vidner til slagsmålet, der kan være med til at kaste lys over forløbet. Der er også overvågningsvideo af slagsmålet, men politiet oplyder, at der stadig er mange løse ender i sagen.

Både den 16-årige og den 20-årige blev tirsdag løsladt igen. Politiet skal nu undersøge en række tekniske spor, ligesom politiets jurister skal kigge nærmere på sagen. 

Slagsmålet skulle ikke have noget at gøre med bandeinvolvering. Har du set eller hørt noget om sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.