Politi efter drabsforsøg: Vi har en ide om hvem gerningsmanden er

Efter søndagens skuddrama i en lejlighed i Køge, hvor en 25-årig mand fra Holbæk blev ramt i hovedet, har politiet nu en ide om, hvem gerningsmanden er.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet er på sporet af en mulig gerningsmand i en sag fra Parkvej i Køge, hvor en 25-årig mand søndag aften blev skudt i hovedet. Politiet fik anmeldelsen om skudepisoden omkring klokken 23.30, fire mænd blev anholdt på adressen efterfølgende, mens den formodede gerningsmand stak af.

- Vi har efterforsket hele natten og efterforsker videre og har fået en ide om, hvem gerningsmanden er. Nu prøver vi det så af ved at opsøge ham på forskellige lokaliteter, som vi har fået kendskab til, siger leder af efterforskningen, politikommisær Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Søger vidner i sagen

Den 25-årige er meldt uden for livsfare, men skal igennem nogle operationer på Rigshospitalet, hvor han er bragt til. Politiet ved stadig ikke, hvad motivet til opgøret er.

- Det er personer, der kender hinanden, der har været til stede i den her lejlighed. Vi ved, at de her mennesker har været samlet i lejligheden, og på et eller andet tidspunkt, uden at der har været nogen optakt forud, så bliver der afgivet et skud, som rammer den forurettede i hovedet, siger Ove Pedersen.

Politiet vil gerne i kontakt med folk, der har oplysninger i sagen.

- Vi har stadig ikke det fulde overblik over, hvad det er, der er sket dernede. Lejligheden er blevet undersøgt af vores kriminalteknikere her til formiddag, og det kan måske give os lidt ide om, hvad der er foregået. Vi ved, at der er afgivet et skud, men vi ved ikke nærmere, så hvis der er nogen, der har set og hørt noget i nat, set en løbe væk fra stedet eller set en bil køre derfra engang efter klokken 00.30 i nat, så er vi selvfølgelig interesseret i at høre om det, siger han til TV ØST.

Hør hele interviewet med Ove Pedersen her: