Politi: Død kvinde har formentlig ikke været udsat for en forbrydelse

Efter grundige undersøgelser og ligsyn siger politiet, at det ikke mener, der er tegn på en forbrydelse. Obduktionsrapport skal endelig fastslå dødsårsagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ældre kvinde blev lørdag fundet død på adressen Kratvej 54 i Gamløse på Orø. 

I første omgang kunne politiet ikke udelukke, at kvinden havde været udsat for en forbrydelse. Derfor rykkede politiet ud til adressen og betragtede dødsfaldet som mistænkeligt. 

Søndag oplyser politiet, at der ikke er noget, der indikerer, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.

- Vi var på findestedet rigtig lang tid i går (lørdag, red.) og afsluttede vores undersøgelser omkring midnat. Der blev afholdt et retslægeligt ligsyn af kvinden, og som det står lige nu, mener vi ikke, der er noget, der indikerer, at der er tale om en forbrydelse. Men det kan ikke endeligt afvises, før vi har den endelige obduktionsrapport, siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han vil ikke gå i detaljer med, hvilke forhold der gjorde dødsfaldet mistænkeligt. 

Kvinden er søndag morgen fortsat ikke blevet endeligt identificeret, men politiet har en stærk formodning om, at hun boede på adressen.

Ifølge politiet havde kvinden ligget på adressen i flere måneder, før hun blev fundet.  

Politiet rykkede ud på adressen efter at have modtaget en anmeldelse klokken 12.18 lørdag. Anmeldelsen gik på, at der på adressen skulle være en mulig syg og hjælpeløs person, som ifølge anmelderen ikke var set i et stykke tid.