¨

Politi afblæser storstilet eftersøgning: Pilot trænede nødmanøvrer

Foto: TV ØST

En større eftersøgning efter et havareret fly ved Holbæk er blevet afblæst. Politiet har talt med en pilot, der har trænet nødmanøvrer over området.

Politi, brandvæsen og helikoptere blev onsdag formiddag indsat i en omfattende eftersøgning efter et havareret fly i området mellem Regstrup og Brorfelde Skov syd for Holbæk.

Her var blandt andet 3 helikoptere og en række hundepatruljer indsat, efter vidner havde set et sportsfly krænge voldsomt og derefter styrte direkte mod jorden.

Eftersøgningen stod på i mere end en time, før den blev afblæst.

- Vi har netop talt med en pilot, der under en flyvetur til Møn trænede nødprocedurer i området på det angivne tidspunkt, og vi har derfor afblæst eftersøgningen, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST. Han understreger, at ingen er kommet noget til.

Lægehelikopter deltog i eftersøgning

Piloten fløj i et Cessna-sportsfly, og det var netop sådan et fly, som øjenvidner havde set styrte mod jorden.

Der var tale om en meget omfattende eftersøgning i området, hvor 2 helikoptere fra Flyvevåbenet og Sjællands Lægehelikopter sammen med en lang række hundepatruljer fra politiet var indsat for at afsøge området efter spor af et styrt.

00:51 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App