Politet muligvis tættere på blotter

Et tip har muligvis ført politiet nærmere den mand, der mandag sprang frem foran 2 piger på 9 år og onanerede foran dem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kan være samme person, der mandag onanerede foran 2 piger, og den seneste tid har været særdeles påtrængende over for små piger i toget mellem Holbæk og Svinninge. Det skriver Nordvestnyt på sn.dk.

Mandag var 2 piger på 9 år udsat for, at en mand sprang frem og begyndte at onanere foran dem på en sti i Kundby. Pigerne var ude at gå med deres klasse og skreg straks op og løb hen til deres lærer, da manden ahvde blottet sig foran dem.

Nu har politiet så ifølge avisen fået et tip om, at manden kan være den samme, som gennem nogen tid har været påtrængende overfor piger i toget mellem Holbæk og Svinninge.

- Så hvis nogle kender til en ung mand i 20'erne, der er påtrængende i toget og vil kysse mindre piger, vil vi gerne i kontakt med dem. For det kan være ham, der var i Kundby i mandags, siger Otto Storm, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Holbæk til avisen.

Manden fra i mandags er blevet beskrevet som en ung mand i 20-erne, der var iført t-shirt og havde kort, sort hår. Gerningsmanden havde talt med tyrkisk accent.

Idølge Nordvestnyt er manden muligvis udviklingshæmmet. Har du oplysninger i sagen, kan politiet træffes på telefon 114.