Person i kritisk tilstand – bilist kollideret med cyklist

Politi og redningspersonel er søndag formiddag rykket ud til et færdselsuheld i det centrale Holbæk. En person i kritisk tilstand men ej i livsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag formiddag er en bil kollideret med en cyklist i krydset mellem Jernbaneplads og Valdemar Sejrsvej i det centrale Holbæk. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi søndag i et tweet.

Her modtog man meldingen klokken 10.20.

- Vedkommende har fået hovedtraume og er i kritisk tilstand. Det er en ældre herre, forklarer vagtchef Thomas Hartmann fra Midt- og Vestsjællands Politi.

De nærmere omstændigheder ved færdselsuheldet har politiet på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at gå ind i.

Redningsarbejdet på stedet har medført, at strækningen er midlertidigt afspærret, og samtidig opfordres øvrige trafikanter til at give plads og søge andre veje.

I en overgang var der melding om, at en akutlægehelikopter ville blive tilkaldt – men dette er efterfølgende blevet ændret, således at den tilskadekomne er kørt til sygehuset i ambulance til Holbæk Sygehus, oplyser vagtchefen.

Klokken 11.39 oplyser Midt- og Vestsjællands politi, at personen er uden for livsfare og vedkommendes tilstand er stabil.

- Vi er fortsat på stedet indtil vores undersøgelse er afsluttet. Det forventes, at krydset åbnes inden for 10 minutter, lyder meldingen.