Patruljevogn opdagede ulykke - bil kørte ned ad skråning

En bilist kørte galt ved Mørkøv. Det blev helt tilfældigt opdaget af en politipatrulje, der selv ringede til alarmcentralen.   

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En sølvgrå personbil kørte torsdag ud over skråningen på Skovvejen ved afkørslen til Mørkøv. Det opdagede en politipatrulje, da de kom kørende forbi afkørslen klokken 10.28 torsdag formiddag.

- De stopper selvfølgelig op for lige at se, hvad der er foregået, og her klager bilisten over nakke- og rygsmerter, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politipatruljen valgte derfor selv at ringe til alarmcentralen og fik tilkaldt en ambulance. Samtidig sendte de bud efter brandvæsenet, der skulle hjælpe med at få skåret taget af bilen.  

- Hvis en person sidder i bilen og klager over nakke- og rygsmerterne, så er forholdsordren at vedkommende helst skal løftes lodret ud af bilen. Så det er derfor, at man tager den der drastiske metode til værks med at skære taget af bilen, forklarer Martin Bjerregaard.

Bilen lå på en skråning, og den var derfor ikke til gene for trafikken på selve Skovvejen.

- Vores fokus ligger nu på at finde ud af, hvorfor det her skete, fortæller Martin Bjerregaard.

Fredag oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at manden selv valgte at køre ned af vejen. Det gjorde han, fordi han oplevede problemer med at bremse, da han kørte på rampen. For at undgå at støde sammen med de trafikanter, der kører på Skamstrupvej efter rampen, kørte han væk fra frakørselsrampen og ud i buskadset i hans venstre side.

Politiet oplyser samtidig, at føreren blev bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs.

Artiklen er opdateret
Clock03. jan 2020, kl. 09:38
Artiklen er opdateret med flere oplysninger om årsagen til ulykken og om førerens tilstand.