¨

Pædagog anmeldt for seksuelle krænkelser

Foto: TV ØST

En mandlig pædagog er blevet fritaget sit job i børnehuset Eventyrlunden, efter at han er politianmeldt for seksuelle krænkelser af to børn.

Tirsdag aften blev Holbæk Kommune informeret om en politianmeldelse af en mandlig pædagog på institutionen Eventyrlunden i Holbæk.


- Vi ved ikke, om der er sket noget. Vi ved, at der er indgivet en anmeldelse, og det er, hvad vi ved i den her sag, fortæller Christian Simonsen, chef for dagtilbud og læring i Holbæk Kommune.


I børnehuset Eventyrlunden er der omkring 120-130 børn i alderen 0-5 år. Politianmeldelsen kommer fra forældre til to af børnene. Torsdag blev der afholdt orienteringsmøde for forældrene.


-  Når man kommer til sådan en orientering, så reagerer forældre meget forskelligt. Der var nogle forældre, der blev tydeligt chokeret, og der var også nogle, der blev kede af det. Men generelt tog de det meget fattet, siger Christian Simonsen.


 


Opbakning til institutionen


For Maj Bjerg, som har et barn i børnehuset Eventyrlunden, er det en trist sag, men der bliver bakket op om institutionen.


- Jeg synes, det er en forfærdelig sag. Uanset om der er noget om de anklager, der har været eller ej. Det er ødelæggende for sådan en institution og jeg vil gerne give mit bidrag til, at det ødelægger så lidt som muligt, siger Maj Bjerg.


Hun giver sin fulde opbakning til medarbejderne i Eventyrlunden.


- Det er en institution med et kæmpe engagement. Man møder meget, meget stor venlighed og kærlighed til børnene, som jeg kan blive rørt over. Og hver eneste dag tænker jeg, hvor er jeg heldig over, at mit barn møder de her mennesker hver dag, fortæller Maj Bjerg.


Politiet vil ikke på nuværende tidspunkt udtale sig i sagen, men bekræfter, at de har modtaget anmeldelsen. I begyndelsen af næste uge vil politiet påbegynde afhøringer i sagen.


01:37 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App