To på sygehuset efter banalt trafikuheld

En ulykke i Jyderup bragte i den grad en 21-årig mand i fokus. Udover at han sammen med den anden involverede bilist måtte på sygehuset, viste han sig at have lidt forskelligt på det kriminelle cv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var nok at komme efter, da en 21-årig mand onsdag aften ved 23.30-tiden blev undersøgt nærmere i forbindelse med et uheld i Jyderup. Manden var kørt ud for ubetinget vigepligt ved Skovvangen og Amtsvejen og ramte i den forbindelse en anden bil ført af en 35-årig mand fra Ugerløse.

Begge mænd blev kørt på sygehuset, og da politiet begyndte at undersøge biler og fortid nærmere, viste det sig, at den 21-årige havde en del lig i lasten. Nummerpladerne på hans bil var afmeldt hos Skat i 2012 og skulle oprindeligt have siddet på en varebil. Dermed var bilen hverken indregistreret eller forsikret. Manden havde heller ikke noget kørekort, idet han havde fået frakendt det.

Han og den 35-årige i den anden bil blev kørt på sygehuset, hvor det viste sig, at den 35-årige havde fået forskellige knoglebrud i bækkenet og ribbenene. Den 21-årige slap med en flænge og diverse knubs. Begge parter fik taget blodprøver for at se, om de var påvirket af alkohol elelr andre rusmidler.