På cykel til Prag

En gruppe unge fra Projekt 4300 Agervang skal denne sommer cykle til Prag. Da det ikke gik helt stærkt nok til træningen, fik de hjælp fra en uventet kant.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hussain Hafedi, sundhedsambassadør i Holbæk Heroes, har sammen med en gruppe venner fra Vangkvarteret i Holbæk taget en udfordring op. De skal til sommer cykle 800 km. til Prag på én uge.

- Vi synes, det lød som en superfed idé og sagde ja, siger han.

Men holdningen til de første par træninger på spinningcyklerne i Studio 82 i Holbæk var måske lidt for tilbagelænet. Og hvad gør man så? Man giver dem en udfordring.

- Vi blev spurgt, om vi ville komme og cykle med, og det var pigerne heldigvis med på, siger Dorte Simonsen, Holbæks Seje Sild.

Holbæks Seje Sild er en gruppe modne kvinder, som hvert år cykler tøserunden - 112 km. cykeltur på Stevns. Da damerne blev sat side om side med de unge knægte fra Vangkvarteret, kom der gang i pedaltråddet.

- Vi blev meget overrasket over, hvor hurtigt og langt de kan køre. Så man skal ikke bedømme dem på alderen, siger Hussain Hafedi, sundhedsambassadør, Holbæk Heroes.